Close
Tarvitsetko lisää hakuvaihtoehtoja? Selaa työpaikkoja: yritys, julkaisupäivä, tehtävänimike, ja lisää tehtäväalueita

Yksityisyyden suoja (Lyhennetty versio)

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua käyttäjätilille kirjautumiseen tai muuta apua? Ota yhteyttä tästä.

Lisäapua saat lukemalla Usein kysyttyjä kysymyksiä.

Yksityisyyden suoja

Monster kerää tietoja sinusta ja käyttää kyseisiä tietoja, jotta se voi auttaa sinua pitämään yhteyttä työnantajiin ja muihin työnhakijoihin ja tarjota sinulle muita palveluita. Tässä käytännössä kuvataan, miten tietojasi kerätään ja käytetään, sekä henkilökohtaisiin tietoihisi liittyviä valintojasi. Lue koko tietosuojatiedotteemme jotta saat yksityiskohtaisia tietoja tietosuoja- ja yksityisyyskäytännöistämme.

Tämän käytännön laajuus

Tämä käytäntö koskee kaikkia sivustoilla ja sovelluksissa keräämiämme tietoja, jotka omistaa ja joita valvoo Monster Worldwide Inc. tai sen tytäryhtiöt ("Monster").

Monster ei vastaa siitä, miten seuraavat tahot käyttävät tietoja: mainontaverkostot, muut osapuolet, joiden kanssa teemme töitä tarjotaksemme sinulla personoituja mainoksia, tai muut, jotka saada tietojasi sivustoillamme tai sovelluksissa.

Keräämämme tiedot

  Olemme sertifioituneet noudattamaan seuraavaa:

Safe Harbor

TRUSTe European Safe Harbor certification

Keräämme henkilökohtaiset tiedot jotka päätät antaa meille. Keräämme myös sinusta tietoja jotka eivät ole henkilötietoja. Näitä ovat esimerkiksi demografiset tiedot sekä se, miten käytät Monsteria ja olet yhteydessä sen avulla. Voimme myös hankkia sinusta tietoja kolmansilta osapuolilta personoidaksemme palvelua ja parantaaksemme käyttökokemustasi.

Miten käytämme tietoja?

Käytämme sinusta keräämiämme tietoja toteuttaaksemme tarjoamamme tuotteet ja palvelut, vastataksemme sinulle sekä hallinnoidaksemme ja parantaaksemme sivustojamme ja sovelluksiamme. Palveluihimme kuuluvat personoitujen tuotteiden, sisällön ja mainosten näyttäminen Monster-sivustolla tai muilla sivustoilla, joiden kanssa meillä on liiketoimintasuhde. Voimme tietojen avulla ilmoittaa sinulle Monsterin sivustopäivityksistä, tehdä tutkimuksia tai hoitaa tiedottamiseen ja palveluihin liittyviä yhteydenpitoa, kuten ilmoittaa tärkeistä tietoturvapäivityksistä.

Muut ihmiset ympäri maailmaa voivat päästä katsomaan, käyttää ja tallentaa tietoja, joita jaat Monster-sivuston julkisilla alueilla tai lisäät haettavaan CV-tietokantaan. Pyrimme tarjoamaan turvallisen ja varman ympäristön yrittämällä rajoittaa tietokantaamme pääsyn asiallisille käyttäjille, mutta emme voi taata, että luvattomat osapuolet eivät pääse käyttämään tietokantaa. Emme voi myöskään hallita sitä, miten asianmukaiset käyttäjät tallentavat tai siirtävät meille antamiasi tietoja, joten Monster-sivustolla ei kannata jakaa arkaluontoisia tietoja.

Miten jaamme tietoja?

Jaamme tietojasi kolmansille osapuolille, jotka auttavat meitä toimittamaan tuotteitamme ja palveluitamme sinulle. Kyseiset kolmannet osapuolet eivät voi käyttää tietojasi muihin tarkoituksiin.

Suostumuksellasi voimme tietojesi avulla ilmoittaa sinulle tytäryhtiöidemme kautta saatavista tuotteista ja palveluista.

Suostumuksellasi voimme antaa tietojasi kolmansille osapuolille, jotka saattavat ilmoittaa sinulle tuotteistaan ja palveluistaan.

Jaamme tietoja myös, jos laki niin vaatii.

Saatamme jakaa ja siirtää tietoja kolmannelle osapuolelle, joka hankkii kaikki Monsterin liiketoimintayksiköt tai huomattavan osan niistä.

Miten tallennamme tietoja?

Tallennamme tietojasi tehdäksemme Monsterin välityksellä tapahtuvan yhteydenpitosi tehokkaammaksi, käytännöllisemmäksi ja sopivammaksi. Voimme tarkastella, päivittää tai poistaa meille antamiasi henkilötietoja milloin tahansa kirjautumalla tilillesi. Kun poistat henkilötietojasi, tallennamme sinua koskevat lokitiedot sekä tiedot, jotka eivät ole henkilötietoja, sekä tietosi sisältävän arkistokopion, johon sinä tai kolmannet osapuolet eivät pääse Internetissä. Jos muut Monsterin käyttäjät pääsivät aiemmin henkilökohtaisiin tietoihisi, emme pysty poistamaan tietoja tai kopioita niistä heidän tileistään tai järjestelmistään.

Jos muutat mieltäsi viestien saamisesta Monsterilta tai muilta osapuolilta, voit muuttaa asetuksia kirjautumalla tilillesi ja muokkaamalla ilmoitusasetuksia.

Voit myös poistaa evästeet käytöstä. Tämä voi vaikuttaa heikentävästi Monsterin käyttöön.

Muita tietoja

Monster ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Olemme mukana Yhdysvaltain kauppaministeriön’s Safe Harbor - yhteystyössä ja olemme jäsenenä TRUSTe:ssä.

Lisätietoa verkossa suojautumisesta saat Tietoturvasivulta.

Yhteystiedot

Voit ottaa meihin yhteyttä verkossa, jos sinulla on yksityisyyskäytäntöihimme tai Safe Harbor -ohjelmaan liittyviä kysymyksiä tai huolia. Voit myös soittaa meille numeroon 010 665 2180 tai kirjoittaa meille:

Monster Oy
Alvar Aallon katu 3 C
PL 333
00100 Helsinki
Finland

Jos et saa kysymykseen tai huoleen mielestäsi vastausta, voit ottaa TRUSTe:seen saadaksesi lisäapua ongelmaan.

Hae työpaikkoja:
Tietoa Monsterista | Henkilökunta | Mainosvalinnat | Monster Facebookissa
Käyttöehdot | Yksityisyyskeskus | Käytettävyyskeskus | Apua | Tietoturva | Ota yhteyttä | Sivukartta | Mobiili
©2016 Monster - Kaikki oikeudet pidätetään U.S. Patents No. 5,832,497; 7,599,930 B1; 7,827,125 and 7,836,060 MWW - V: 2017.9.0.18-209
eTrustLogo