Close
Tarvitsetko lisää hakuvaihtoehtoja? Selaa työpaikkoja: yritys, julkaisupäivä, tehtävänimike, ja lisää tehtäväalueita

Yksityisyyden suoja (Koko versio)

Tarvitsetko apua?

Tarvitsetko apua käyttäjätilille kirjautumiseen tai muuta apua? Ota yhteyttä tästä.

Lisäapua saat lukemalla usein kysyttyjä kysymyksiä.

Tietosuojaoikeutesi – Monsterin tietosuojakäytäntö 

Voit myös lukea Monsterin tietosuojakäytännön yleiskatsauksen täältä.

Monster on omistautunut suojaamaan käyttäjiemme yksityisyyden ja pyrkii tarjoamaan turvallisen käyttäjäkokemuksen. Tämä Tietosuojakäytäntö kuvaa, kuinka henkilötietojasi kerätään sekä kuinka niitä käytetään, jaetaan ja suojataan, ja se kuvaa myös henkilötietojesi käyttöä, niiden käyttöoikeuksia ja korjaamista koskevat valinnat.

Käyttämällä tätä sivustoa tai sovellusta suostut datasi keräämiseen, käyttöön ja siirtoon tässä Tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Jos et halua, että tietojasi kerätään, käytetään ja siirretään tässä käytännössä kuvatulla tavalla, voit peruuttaa Tietosuojakäytäntömme hyväksymisen. Jos haluat peruuttaa suostumuksesi, napsauta tästä ottaaksesi meihin yhteyden. Jos peruutat suostumuksesi, tilisi ja profiilitietosi poistetaan verkkosivustoltamme.

Sivustoiltamme ja sovelluksistamme kerättyjä tietoja säilytetään Yhdysvalloissa, mistä syystä tietosi voivat olla Yhdysvaltojen lakien alaisia.

 

TRUSTe European Safe Harbor certification

Tämän Tietosuojakäytännön laajuus

Tämä Tietosuojakäytäntö pätee tietoihin, joita keräämme tai käytämme Monster Worldwide, Inc. -yhtiön tai sen sidosyritysten ("Monster") omistamilla tai hallitsemilla sivustoilla ja näiden sovelluksissa. Sidosyritykset ovat yksiköitä, jotka hallitsevat Monster Worldwide, Inc. -yhtiötä, ovat sen hallinnassa tai yhteishallinnassa.

Linkitämme muille verkkosivustoille, joita emme hallitse. Monster ei ole vastuussa muiden verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä tai -menettelyistä. Kehotamme sinua lukemaan näiden sivustojen tietosuojakäytännöt ymmärtääksesi, kuinka ne keräävät, käyttävät ja jakavat tietojasi.

Keräämämme tiedot

Keräämme sinuun liittyviä tietoja sivustojamme ja sovelluksiamme käyttäessäsi. Keräämme tietoja, kuten yhteystietosi, ansioluettelosi, profiilitietosi tai yritystietosi, suoraan sinulta. Vastaanotamme ja tallennamme nämä tiedot, kun syötät ne verkkosivustollemme, lähetät ne meille tai tarjoat ne meille millä tahansa muulla tavoin.

Käyttämistäsi palveluista riippuen keräämme esimerkiksi:

 • luottokortin numeron ja laskutustiedot (maksua edellyttäviin palveluihin);
 • sinun tai yhteyshenkilöidesi tuomia tietoja kolmansien osapuolten sovelluksista, kun annat siihen luvan;
 • rotusi, etnisyytesi tai sukupuolesi, jos päätät ilmoittaa sen;
 • tietoja yrityksestäsi, kuten yrityksesi nimen, yrityksen koon ja yrityksen tyypin.

Suositukset: Voimme kerätä sinulta myös muihin henkilöihin liittyviä henkilötietoja. Jos esimerkiksi päätät käyttää palveluamme sivuston sisällön jakamiseen ystävälle, pyydämme ystäväsi nimen ja sähköpostiosoitteen. Lähetämme ystävällesi automaattisesti yhden sähköpostin ja kutsumme hänet sivustolle. Monster Worldwide, Inc. säilyttää nämä tiedot väliaikaisesti yksinomaan tämän yhden sähköpostiviestin lähettämisen tarkoitukseen. Jos vastaavasti annat meidän tuoda yhteyshenkilösi henkilökohtaisesta hakemistosta tai toiselta sivustolta tai toisesta sovelluksesta, käytämme näitä tietoja vain siihen tarkoitukseen, johon ne tarjotaan.

Passiivinen kerääminen: Keräämme tiettyjä tietoja myös automaattisesti, kun käyt sivustollamme tai käytät mobiilisovelluksiamme. Näihin tietoihin saattavat sisältyä IP-osoite, selaintyyppi, laitteen tunnus, internet-palveluntarjoaja (ISP), sivu, jolta saavuit, ja sivu, jolle siirryt seuraavaksi, sivustollamme katsellut tiedostot (esim. HTML-sivut, grafiikka jne.), käyttöjärjestelmä, päivämäärä-/kellonaikaleima ja/tai clickstream-data trendien analysointiin koosteina ja sivuston hallintaan. Voimme yhdistää nämä tiedot tililläsi oleviin tietoihin petosten estämiseksi.

Käyttäjädatan täydennys: Voimme kerätä sinuun liittyviä tietoja julkisesti käytettävissä olevilta verkkosivustoilta. Voimme käyttää näitä tietoja profiilin luomiseen, vaikka sinulla ei olisikaan tiliä, tai liittää ne meillä olemassa olevaan profiiliin. Sinulla on tilaisuus valittaa itseesi liittyvistä kerätyistä tiedoista ja muuttaa niiden näkyvyysasetusta tai poistaa ne tässä Tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Emme kuitenkaan voi taata, että emme myöhemmin kerää muita sinua koskevia tietoja julkisesti käytettävissä olevilta verkkosivustoilta.

Kertakirjautuminen: Jos päätät kirjautua sisään Monster-sivustolle tai -sovellukseen Facebookissa tai vastaavilla sivustoilla tai palveluilla, tuomme pyydetyt tiedot tililtäsi ja teemme niistä osan profiiliasi. Koska Monster-sivustot ja -sovellukset on tarkoitettu tietojesi jakamiseen ja siihen, että muut henkilöt voivat löytää sinut, teemme tietyistä sinuun liittyvistä tiedoista oletuksena julkisesti saatavia. Näihin tietoisin voivat päästä esimerkiksi kaikki internetin käyttäjät, mukaan lukien käyttäjät, joilla ei ole tilejä, ja ne voivat ilmestyä julkisten hakukoneiden hakutuloksiin. Voit kuitenkin hallita tietojesi näkyvyyttä hallitsemalla yksityisyysasetuksiasi Monster-tililläsi. Voit myös rajoittaa muille saatavilla olevia tietoja poistamalla tietoja, joita et halua näkyviin, tai olemalla tarjoamatta niitä ollenkaan.

Kun julkaiset tietoja toisen käyttäjän profiilissa tai kommentoit toisen käyttäjän julkaisua, näiden tietojen saatavuus yleisölle riippuu toisen käyttäjän yksityisyysasetuksista.

Kuinka käytämme tietojasi

Käytämme keräämiämme tietoja palvelujemme tarjoamiseen, sinulle vastaamiseen, sivustojemme ja sovellustemme käyttämiseen ja parantamiseen sekä positiivisen käyttäjäkokemuksen edistämiseen.

Kun rekisteröidyt Monster-sivustolle, hallinnoit profiiliasi, julkaiset tietoja julkisesti tai suostut, kun sinulle esitetään valintoja, annat samalla luvan siihen, että käytämme tietojasi seuraavasti:

 • profiilin luomiseen sinulle meille tarjoamiesi tietojen perusteella, muilta sivustoilta tai muista sovelluksista kerättyjen tai tuotujen tietojen perusteella tai meille kolmansien osapuolten, kuten yhteyshenkilöidesi tai mainostajien, tarjoamien tietojen perusteella;
 • julkisilta verkkosivustoilta kerättyjen tietojen lisäämiseen profiiliisi;
 • henkilökohtaisen, kohdistetun tai sijaintiin perustuvan sisällön, palvelujen ja mainosten tarjoamiseen meiltä ja kolmansilta osapuolilta;
 • muihin käyttäjiin yhteyden ottamisen mahdollistamiseen tai heidän kutsumisensa ja tilin luomisen mahdollistamiseen;
 • itseesi tai yhteyshenkilöihisi liittyvien tietojen toisilta sivustoilta tai toisista sovelluksista tuonnin tai tietojesi toisille sivustoille tai toisiin sovelluksiin viennin mahdollistamiseen;
 • ostosten tekoon;
 • yhteyden ottamiseen päivitysten, tiedotuksen ja palveluun liittyvän viestinnän yhteydessä, mukaan lukien tärkeät turvallisuuspäivitykset;
 • lisäviestinnän, tietojen ja promootioiden, kuten uutiskirjeiden ja uraneuvonnan, tarjoamiseen sinulle;
 • Monsterilta tai sen sidosyrityksiltä saatavilla olevista muista tuotteista tai palveluista tiedottamiseen;
 • molemminpuolisen yhteyden ottamisen mahdollistamiseen;
 • kyselyjen, promootioiden ja kilpailujen järjestämiseen ja niiden tulosten julkaisemiseen;
 • ystäviesi, yhteyshenkilöidesi ja mahdollisten työnantajien auttamiseen profiilisi löytämisessä ja yhteyden ottamisessa;
 • sinua koskevien tietojen tarjoamiseen työnantaja-asiakkaille avointen työpaikkojen yhteydessä;
 • työnantajien kohdistettujen viestien näyttämiseen ansioluettelosi tai profiilisi sisällön perusteella;
 • tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseen työnantaja-asiakkaille rekrytointi- ja työhönottoprosessin täydentämiseksi;
 • sellaisten tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseen, joiden avulla käyttäjät voivat verkottua, julkaista tietoja ilmoitustauluilla, katsella ja verrata profiileja;
 • sivustojamme ja sovelluksiamme koskevien sisäisten raporttien luomiseen;
 • työmarkkinoiden luonnetta ja trendejä, mukaan lukien saatavilla oleva pätevä työvoima, koskevien raporttien tarjoamiseen asiakkaille;
 • työ- ja profiilitietojen jakamisen mahdollistamiseen yhteyshenkilöidesi kanssa;
 • julkisten tietojen käyttöoikeuksien antamiseen hakukoneille;
 • sellaisen toiminnan havaitsemiseen, tutkimiseen ja ehkäisyyn, joka voi rikkoa käytäntöjämme tai olla laitonta; ja
 • ehdotusten tekemiseen ja sinuun liittyvien johtopäätösten tekemiseen. Voimme esimerkiksi tehdä ehdotuksia mahdollisesti tuntemistasi henkilöistä tai lisätöistä, -tuotteista tai -palveluista, jotka mahdollisesti kiinnostavat sinua. Tai jos puhuttelumuotosi on "Rva", oletamme, että olet naispuolinen

Käyttämällä joitakin tuotteitamme ja palvelujamme, kuten ansioluettelo- ja profiilitietokantaamme, sosiaalisen median hakuamme ja verkottumistamme, kolmannet osapuolet voivat nähdä henkilötiedot ja ottaa sinuun yhteyttä. Profiilitietoja voidaan käyttää muiden yhteisön jäsenten kanssa verkottumiseen, tai ne voivat olla kenen tahansa Monster-sivustoja ja -sovelluksia käyttävien henkilöiden nähtävissä.

Monster-sivustojen tai -sovellusten julkisilla alueilla julkaisemiisi tietoihin voivat päästä ja niitä voivat käyttää ja tallentaa muut henkilöt ympäri maailmaa, mukaan lukien henkilöt, jotka asuvat maissa, joissa ei välttämättä ole lainsäädäntöä, joka takaa henkilötietojen asianmukaisen suojauksen oman asuinmaasi määrittämällä tavalla. Vaikka Monster ryhtyy toimenpiteisiin tietojesi suojaamiseen luvattomalta pääsyltä tai epäasianmukaiselta käytöltä, Monster ei hallitse näitä kolmansia osapuolia, emmekä ole vastuussa siitä, kuinka he käyttävät meille antamiasi tietoja. Näin ollen sinun ei pidä julkaista arkaluontoisia tietoja, henkilökohtaisia profiileja tai mitään muita tietoja, joita et halua julkisiksi, millään Monster-sivustolla tai -sovelluksessa tai millään julkisella verkkosivustolla.

Palveluihimme sisältyy urakokemukseesi ja kiinnostuksenaiheisiisi liittyvien henkilökohtaistettujen tuotteiden, sisällön ja mainosten näyttäminen verkossa. Käytämme hallussamme olevia sinua koskevia tietoja määrittääksemme, oletko mahdollisesti kiinnostunut tietyn kolmannen osapuolen tarjoamista tilaisuuksista, tuotteista tai palveluista. Näytämme sinulle kohdistettuja mainoksia verkossa. Nämä mainokset kohdistetaan sinusta keräämiemme tietojen perusteella sekä kolmansilta osapuolilta, kuten julkisilta verkkosivustoilta ja datapalvelujen tarjoajilta, sinusta hankkimiemme tietojen perusteella. Voit mukauttaa saamasi ilmoitukset tilisi Ilmoitusasetuksista ja lukeaTietoja mainoksistamme -sivun Yksityisyyskeskuksemme Aloitussivulta kohdistettuihin mainoksiin liittyviä lisätietoja varten.

Kuinka jaamme tietosi

Tarjoamme sinulle alustan sinua koskevien tietojen levittämiseen uratilaisuuksiesi maksimoimiseksi. Keräämiämme tietoja voidaan jakaa Monster-liikeyhtymän sisällä maailmanlaajuisesti. Emme jaa yhteystietoja kolmansille osapuolille näiden suoramarkkinointitarkoituksiin, ellet suostu nimenomaisesti tällaiseen paljastamiseen.

1. Jaamme tietosi sellaisille kolmansille osapuolille, jotka auttavat toimittamaan tuotteitamme ja palvelujamme sinulle. Puolestamme palveluja tarjoavia kolmansia osapuolia ovat esimerkiksi osapuolet, jotka isännöivät verkkopalvelimiamme, tallentavat ansioluettelotietokantamme, analysoivat dataa, tarjoavat markkinointiavustusta, käsittelevät luottokorttimaksuja ja tarjoavat asiakaspalvelua. Nämä yritykset pääsevät henkilötietoihisi vain tarvittaessa toimintojensa suorittamiseksi, mutta ne eivät voi käyttää niitä muihin tarkoituksiin. Säilytämme vastuun kaikista tällä tavoin jaetuista tiedoista.

2. Voimme paljastaa tietosi kolmansille osapuolille, jos suostut tähän. Esimerkiksi:

(a) jos teet ansioluettelostasi haettavan tai jos me keräämme tietoja, jotka olet asettanut saataville julkisella verkkosivustolla, kaikilla osapuolilla, joilla on käyttöoikeudet ansioluetteloosi tai profiilitietokannan tuotteisiin, on käyttöoikeudet tietoihisi;

(b) jos suostut tietojen vastaanottamiseen kolmansien osapuolten tarjoamista tilaisuuksista, tuotteista tai palveluista, tarjoamme yhteystietosi näille kolmansille osapuolille, jotta he voivat ottaa sinuun yhteyttä;

(c) jos päätit aiemmin vastaanottaa uutiskirjeitä, kaupallisia sähköpostiviestejä tai muuta viestintää Monsterilta tai kolmansilta osapuolilta, mutta muutat myöhemmin mielesi, voit kieltäytyä näiden viestien vastaanottamisesta päivittämällä sähköpostiasetuksesi tilisi profiilissa tai käyttämällä viestiin sisältyvää ”lopeta tilaus” -mekanismia.

Kun haet työpaikkaa, tarjoat yhteystietosi työhön kohdistuvan kiinnostuksen osoittamiseksi tai vastaat työnantajan viestiin, annat samalla luvan tietojesi paljastamiseen tälle työnantajalle.

Jaamme myös koostetietoja (mukaan lukien sijaintitiedot) Monster-sivuston kävijöistä ja -sovelluksen käyttäjistä kolmansille osapuolille, jotta voimme tarjota sinulle mainoksia verkossa. Voimme koota myös työpätevyyteen, koulutukseen, ikään, kokemustasoon tai muihin työnhaun kannalta oleellisin tietoihin liittyvää dataa. Tämä koostettu data ei tunnista käyttäjiä henkilökohtaisesti, ja se voidaan asettaa työnantajien tai muiden työnhakijoiden tai yhteisön jäsenien saataville. Jos luomme yhteismerkillä varustetun sivuston toisen yrityksen kanssa, kumpikin yritys säilyttää tiedot, ja ne ovat yhteismerkillä varustetuilla sivustoilla julkaistavien kummankin yrityksen tietosuojakäytäntöjen alaisia.

3. Voimme paljastaa muilta verkkosivustoilta keräämiämme tietoja kolmansille osapuolille.

4. Paljastamme tietoja lain vaatiessa tai oman harkintamme mukaan jonkin valtion elimen pyytäessä tai jos uskomme vilpittömässä mielessä – harkittuamme tietosuojaa koskevia etujasi ja muita tekijöitä – että tällainen toimenpide on tarpeellinen: (a) laillisten vaatimusten täyttämiseksi tai oikeudenkäyntimenettelyn noudattamiseksi; (b) oikeuksiemme tai omaisuutemme tai sidosyritystemme suojelemiseksi; (c) petoksen tutkimiseksi, rikoksen estämiseksi tai kansallisen turvallisuuden suojelemiseksi tai (d) käyttäjien tai yleisön henkilökohtaisen turvallisuuden suojelemiseksi.

5. Voimme paljastaa ja siirtää henkilötietosi kolmannelle osapuolelle, joka hankkii joitakin Monsterin liiketoimintayksiköitä tai ne kaikki, tapahtuipa tämä hankinta fuusion, yhdistymisen tai koko omaisuutemme tai sen huomattavan osuuden oston kautta. Lisäksi, mikäli Monster joutuu maksukyvyttömäksi, nämä tiedot luovutetaan tuomioistuimen hyväksymällä tavalla. Sinua tiedotetaan koko yrityksemme tai sen huomattavan osuuden myynnistä sähköpostitse tai sivustolla julkaistavalla näkyvällä ilmoituksella.

Evästeet ja verkkomainonta

Evästeet: Monster ja sen kumppanit käyttävät evästeitä tai vastaavaa teknologiaa trendien analysointiin, verkkosivustojen hallitsemiseen, käyttäjien liikkeiden seurantaan sivustolla sekä käyttäjäkantamme väestötieteellisten tietojen keräämiseen kokonaisuudessaan. Evästeet auttavat henkilökohtaistamaan ja maksimoimaan verkkokokemuksen ja verkossa vietettävän ajan, mukaan lukien käyttäjäasetusten tallennus, hakutulosten ja mainosten valikoiman parantaminen sekä käyttäjätrendien seuranta. Eväste on tietokoneellesi tallennettu tekstitiedosto. Evästeet säilyttävät tietoja, joita käytämme sivuston toimintojen optimoimiseksi. Ne eivät voi ajaa mitään koodia eivätkä ne sisällä viruksia. Vain me voimme lukea evästeitämme. Voit hallita evästeitäsi yksittäisen selaimen tasolla, mutta jos päätät poistaa evästeet käytöstä, tämä voi rajoittaa tiettyjen ominaisuuksien käyttöäsi verkkosivustollamme tai palvelussamme.

Käytämme evästeitä kokemuksesi parantamiseen sivustoillamme. Käytämme seuraavan tyyppisiä evästeitä:

 • Turvallisuus: Näillä evästeillä varmistamme käyttöoikeudet tilillesi.
 • Asetukset: Näitä evästeitä käytetään asetustesi, kuten kielen valinnan ja työnhaun tulosten, tallennukseen.
 • Analytiikka: Seuraamme verkkoliikennettä, jotta voimme tunnistaa suositun sisällön ja mahdolliset ongelmat.
 • Ominaisuudet: Seuraamme, millaisia työpaikkoja etsit ja katselet ja mihin töihin haet, jotta voimme näyttää sinulle enemmän vastaavia työpaikkoja. Käytämme evästeitä myös tiettyjen käyttäjien testiryhmiin jakamiseen uusien ominaisuuksien testaamiseksi.
 • Mainonta: Käytämme sinuun liittyviä tietoja, jotka eivät ole tunnistettavissa, mainosten näyttämiseen.

Jotkin evästeet säilyvät tietokoneellasi sen jälkeen, kun olet poistunut sivustoltamme. Turvallisuusevästeet säilyvät 60 päivää viimeisimmän käyntisi jälkeen. Äänestyksiin liittyvät evästeet säilyvät 90 päivää, ja Monsterin mainoksiin ja sivuston ilmoituksiin liittyvät evästeet jopa kaksi vuotta, ellet päätä poistaa niitä.

Annamme myös muiden yritysten näyttää sinulle mainoksia sivustojamme ja sovelluksiamme käyttäessäsi. Koska verkkoselaimesi on pyydettävä näitä mainoksia muiden yritysten palvelimilta, nämä yritykset voivat katsella, muokata tai asettaa omia evästeitään, aivan kuin olisit pyytänyt verkkosivun niiden sivustolta. Monster ei hallitse näiden kolmansien osapuolten toimintaa eikä ole vastuussa siitä. Näihin evästeisiin tallennettu data on nimetöntä eikä näitä tietoja linkitetä henkilökohtaisesti tunnistettavissa oleviin tietoihin ilman lupaasi. Kolmansien osapuolten mainospalvelinten sijoittamat evästeet säilyvät tietokoneellasi jopa 20 vuotta sen jälkeen, kun olet poistunut sivustoltamme, ellet päätä poistaa niitä. Monster käyttää myös verkkojäljitteitä (joita kutsutaan joskus pikseleiksi, läpinäkyviksi GIF-kuviksi tai toimintotunnisteiksi) ja JavaScriptiä. Voimme saada vahvistuksen, kun avaat Monsterilta saapuneen sähköpostiviestin, jos tietokoneesi tukee tämän tyyppistä ohjelmaa.

Monster käyttää myös "Flash-evästeitä", jotka tunnetaan myös nimellä "paikallisesti jaetut objektit", videotoistimen asetusten tallentamiseen sekä turvallisuustarkoituksiin. Napsauta Flash-evästeiden hallitsemiseksi tästä. .

Mainonnasta kieltäytyminen: Monster käyttää useita kolmansia osapuolia analytiikan ja mainosten tarjoamiseen, mukaan lukien DoubleClick, Atlas Solutions ja Omniture. Voit kieltäytyä kolmannen osapuolen evästeiden vastaanottamisesta asettamalla selaimesi hylkäämään evästeet. Siinä tapauksessa, että et halua Omnituren keräävän ja analysoivan istuntotietojasi sivustoiltamme tai käyttävän niitä dynaamisen sisällön räätälöimiseen vastaamaan erityisiä kiinnostuksenkohteita, voit käyttää seuraavaa kieltäytymismekanismia:www.omniture.com/en/privacy/policy#optout. Monster ei reagoi selaimen ”do not track” kieltoihin. Napsauta tästä niin näet luettelon yrityksistä, joiden kanssa Monster toimii yhteistyössä henkilökohtaistettujen mainosten tarjoamiseksi. Voit kieltäytyä vastaanottamasta kohdistettua mainontaa Monsterin kanssa yhteistyössä olevilta verkostoilta napsauttamalla tästä , tai jos olet Euroopan Unionissa, napsauttamalla tästä, ja NAI:hin (Network Advertising Initiative) osallistuvilta mainosverkostoilta napsauttamalla tästä.

Käytämme evästeitä myös uramainosverkostomme (Career Ad Network,"CAN") yhteydessä. CAN-evästettä käytetään sinulle oleellisten työmainosten näyttämiseen Monster-sivustolla ja muilla verkkosivustoilla. Voit kieltäytyä CAN-evästeestä täällä: http://can.monster.com/cookie-technology.aspx.

Huomaa, että jos poistat selaimesi evästeet, myös kieltäytymisevästeesi poistetaan. Jos lisäksi vaihdat tietokoneen tai verkkoselaimen, sinun on kieltäydyttävä uudelleen.

Sosiaalinen media ja sisällön jakaminen

Sosiaalisen median widgetit: Sivustomme sisältää sosiaalisen median ominaisuuksia, kuten Facebookin tykkäyspainikkeen ja widgettejä, kuten Jaa tämä -painikkeen. Näiden toimintojen käyttö on niitä tarjoavan yrityksen yksityisyyssuojakäytännön alaista.

Tärkeä huomautus ansioluetteloosi liittyen

Kun luot tai julkaiset ansioluettelon, tallennamme sen ansioluettelo- ja profiilitietokantaamme Yhdysvalloissa. Voit hallita ansioluettelosi tilaa asettamalla sen näkyväksi, rajoitetuksi tai yksityiseksi. Näkyviä ja rajoitettuja ansioluetteloita voi katsella kuka tahansa, jolla on käyttöoikeudet ansioluettelo- ja profiilitietokantaamme. Emme voi hallita muiden katselemien tai lataamien ansioluetteloiden säilyttämistä, käyttöä tai yksityisyyttä.

Yksityiset ansioluettelot eivät näy ansioluettelo- ja profiilitietokannassamme, mutta sinusta julkiselta verkkosivustolta hankkimamme tiedot voivat olla nähtävissä. Voit edelleen käyttää yksityistä ansioluetteloasi työn hakuun verkossa. Jos teet näin, ansioluettelosi siirretään asianomaiselle työnantajalle, joka voi säilyttää ansioluettelosi kopion tai jakaa sen kolmansille osapuolille.

Yritämme rajoittaa ansioluettelo- ja profiilitietokantamme käyttöoikeudet oikeutetuille käyttäjille, mutta emme voi taata, että muut osapuolet eivät pääse tähän tietokantaan. Emme voi hallita tietokantaan pääsevien kolmansien osapuolten ansioluetteloiden käyttöä. Kun ansioluettelosi on paljastettu, Monster ei voi hakea sitä takaisin siihen päässeiltä kolmansilta osapuolilta.

Voit milloin tahansa poistaa ansioluettelosi ja profiilisi tietokannastamme. Jos sinulla ei ole tiliä, voimme vaatia sinua tarjoamaan meille tietoja itsestäsi, jotta voimme paikantaa profiilisi ja poistaa sen. Kuka tahansa, joka on katsellut ansioluetteloasi tai profiiliasi, on kuitenkin voinut säilyttää sen kopion omissa tiedostoissaan tai tietokannoissaan. Näin ollen sinun ei pidä laittaa ansioluetteloosi tai profiiliisi arkaluontoisia tietoja, persoonaprofiileja tai mitään muita tietoja, joita et halua julkisiksi.

Jos annat meille tekemääsi suositusta koskevia tietoja, on sinun vastuullasi varmistaa, että suositeltu henkilö on tietoinen siitä, että olet välittänyt hänen tietonsa, ja että hän on suostunut siihen kirjallisesti.

Meille antamasi ansioluettelot eivät saa sisältää arkaluontoista dataa, joka liittyy (i) rotuusi tai etniseen alkuperääsi, (ii) poliittisiin uskomuksiisi, (iii) filosofisiin tai uskonnollisiin uskomuksiisi, (iv) ammattiyhdistyksen tai poliittisen puolueen jäsenyyteesi, (v) fyysiseen tai mielenterveyteesi tai biometrisiin tietoihisi tai geenikoostumukseesi, (vi) addiktioihisi tai seksielämääsi, (vii) rikoksiin syyllistymiseesi tai rikosprosesseihisi ja niihin liittyviin rangaistuksiin tai sakkoihin, (viii) laittomaan tai paheksuttavaan toimintaasi ja niihin liittyviin rangaistuksiin tai (ix) mihinkään sosiaaliturvatunnukseen tai kansalliseen tunnusnumeroon. Jos ansioluettelosi tai profiilisi sisältää näitä tietoja, hyväksyt sen, että tämä tapahtuu omalla riskilläsi. Emme voi hallita kolmansien osapuolten pääsyä tällaisiin tietoihin tietokannassamme.

Henkilötietojesi käyttöoikeudet

Koska urasi hallinta on elinikäinen prosessi, säilytämme kaikki sinusta keräämämme tiedot, jotta voimme tehdä sivustojemme toistuvasta käytöstä tehokkaampaa, käytännöllisempää ja oleellisempaa, kunnes muutat henkilötietojasi tai poistat ne alla kuvatulla tavalla. Säilytämme tietojasi niin kauan kuin tilisi on aktiivinen tai sikäli kuin niitä tarvitaan palveluiden tarjoamiseen sinulle, laillisten velvoitteidemme noudattamiseen, kiistojen ratkaisuun ja sopimustemme toimeenpanemiseen.

Pyydettäessä Monster ilmoittaa sinulle, onko hallussamme mitään henkilötietojasi. Voit päästä ansioluetteloosi tai profiiliisi, tarkastaa sen, korjata sitä, päivittää sen, muuttaa sitä tai poistaa sen milloin tahansa. Jotta voit tehdä näin, Kirjaudu tilillesi, , mene ansioluetteloosi tai profiiliisi ja tee haluamasi muutokset. Jos sinulla ei ole tiliä tai jos uskot, että joku toinen on tarjonnut meille yhteystietosi, ota meihin yhteyttä.

Jotkut Monsterin asiakkaat säilyttävät ansioluettelotietokantojaan Monsterin palvelimilla. Monster on tällä tavoin vastaanotettujen henkilötietojen tiedonkäsittelijä. Jos haluat päästä henkilötietoihisi, tarkastaa ne tai korjata niitä, sinun on otettava tällaisten pyyntöjen osalta yhteyttä asiakkaaseemme (mahdolliseen tai nykyiseen työnantajaasi). Toimimme asianmukaisesti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, jotta voimme auttaa tällaisten vastausten saamisessa. Yksityisiin ansioluettelotietokantoihin liittyviä lisätietoja saa napsauttamalla tästä.

Monster voi kieltää henkilötietoihisi pääsyn, niiden korjaamisen, päivittämisen tai poistamisen tai rajoittaa niitä, jos tämä rikkoisi toisen henkilön oikeuksia ja/tai jos sovellettava laki sen muuten sallii. Jos haluat poistaa tilitietosi kokonaan, ota meihin yhteyttä. Lähetämme sinulle sähköpostitse vahvistuksen, että henkilötietosi on poistettu. Säilytämme arkistotallenteen tilitoiminnastasi, mutta se ei sisällä henkilötietoja, ja sinulla tai kolmansilla osapuolilla ei ole siihen käyttöoikeuksia internetissä. Säilytämme myös lokeja ja tietoja, jotka voivat liittyä toimintaasi sivustolla.

Vastaamme kaikkiin tietojen käyttöoikeuksiin liittyviin pyyntöihin kohtuullisissa ajoin. Jos tarvitsemme lisäaikaa tietojesi käyttöoikeuksien tarjoamiseen, vahvistamme pyyntösi vastaanoton kohtuullisissa ajoin ja annamme vastauksemme viipymättä sovellettavan lain edellyttämässä ajassa.

Jos et kirjaudu sisään tilillesi tai käytä palvelujamme, mukaan lukien sähköpostiviestiemme vastaanottaminen, huomattavan pitkään aikaan, tilisi vanhentuu ja se asetetaan poistettavaksi sivustoltamme. Vanhentuneita tilejä poistetaan määräajoin. Tämänhetkinen vanhentumisaika on noin 36 kuukautta; voimme pidentää tai lyhentää tätä jaksoa mukautuaksemme muuttuviin työhönottokäytäntöihin. Jos tilisi sisältää ansioluettelon, saat meiltä sähköpostiviestin, ennen kuin poistamme ansioluettelosi tällä tavoin.

Turvallisuus

Olet vastuussa käyttäjänimesi ja salasanasi salassa pitämisestä. 

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää. Hyödynnämme erilaisia suojauskeinoja meille lähetettävien henkilötietojen suojaamiseksi sekä niiden lähetyksen aikana että niiden vastaanoton jälkeen. Monster ryhtyy asianmukaisiin toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi tahattomalta menetykseltä sekä valtuuttamattomalta pääsyltä, käytöltä, muuttamiselta tai paljastamiselta. Internet on kuitenkin avoin järjestelmä emmekä voi taata, että kolmannet osapuolet eivät kykene ohittamaan näitä toimenpiteitä tai käyttämään henkilötietojasi epäasianmukaisiin tarkoituksiin. Turvallista työnhakua helpottavia lisätietoja löytyy Turvallisuuskeskuksestamme. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi turvallisuudesta, ota meihin yhteyttä tässä Tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Pidä mielessäsi, että nykyinen työnantajasi voi katsella ansioluetteloita ja profiileja.

Kun teet tilauksen verkossa Monster-sivustolla, luottokorttitietosi salataan alan standardien mukaisella salauksella.

Lapset

Monsteria ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille lapsille, emmekä tietoisesti kerää tietoja tämänikäisiltä.

Henkilötietojen kansainväliset siirrot

EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shield -järjestely: Monster Worldwide, Inc., Jobr Inc. ja TalentBin Inc. (yhdessä ”Monster”) osallistuvat EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shield -järjestelyyn, ja ne ovat vakuuttaneet vaatimustenmukaisuutensa. Monster on sitoutunut käsittelemään kaikkia Euroopan unionin (EU) jäsenmaista vastaanotettuja henkilötietoja Privacy Shield -järjestelyn periaatteiden mukaisesti. Lisätietoja Privacy Shield -järjestelystä saat Yhdysvaltojen kauppaministeriön Privacy Shield -luettelosta osoitteesta: https://www.privacyshield.gov/list.

Monster on vastuussa vastaanottamiensa henkilötietojen käsittelystä ja niiden tämän jälkeen siirtämisestä Monsteria edustaville kolmansille osapuolille Privacy Shield -järjestelyn mukaisesti. Monster noudattaa Privacy Shield -järjestelyn periaatteita siirtäessään henkilökohtaisia tietoja EU-alueelta, edelleensiirtoa koskevat määräykset mukaan lukien.

Monster on velvollinen noudattamaan Yhdysvaltojen kauppakomission (Federal Trade Commission) toimivaltaa Privacy Shield -järjestelyn mukaisesti vastaanotettujen tai siirrettyjen tietojen osalta. Joissakin tilanteissa, kuten täyttääkseen kansallista turvallisuutta ja lainvalvontaa koskevat vaatimukset, Monster voi joutua luovuttamaan henkilötietoja viranomaisille lain niin määrätessä.

Jos olet tehnyt tietosuojaan tai tietojen käyttöön liittyvän valituksen, jota emme ole käsitelleet tai ratkaisseet tyydyttävällä tavalla, ota yhteyttä Yhdysvalloissa toimivaan ulkoiseen sovittelijaan (veloituksetta) osoitteessa https://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

Tiettyjen ehtojen (jotka on määritelty tarkemmin Privacy Shield -sivustolla) täyttyessä voit olla oikeutettu vaatimaan sitovaa sovitteluratkaisua, kun muita ratkaisuja ei ole saatavilla.

Jos asut Euroopan talousalueen ulkopuolella, Monster pyrkii noudattamaan henkilötietojesi kansainvälistä siirtoa koskevaa sovellettavaa lakia.

Yhteystiedot

Tietosi lähetetään Alma Career Oy-yhtiölle, ja niitä isännöidään ja säilytetään Yhdysvalloissa sijaitsevilla palvelimilla. Monster Worldwide, Inc., Delawaressä rekisteröity yhtiö, jonka ensisijainen liiketoimipaikka on osoitteessa 133 Boston Post Road, Weston, MA 02493, USA, on laillinen yksikkö, joka määrittää Monster-sivustoilta ja -sovelluksista kerättyjen tietojen käsittelyn käyttötarkoitukset ja keinot, ja se on kaikkien Monsterin sinulta keräämien tietojen rekisterinpitäjä.

Jos sinulla on missään vaiheessa kysyttävää tai huolenaiheita tähän Tietosuojakäytäntöön liittyen, ota meihin yhteyttä verkossa tai osoitteeseen:

Alma Career Oy
Alvar Aallon katu 3 C
PO Box 140
00100 Helsinki, Finland

Kuten yllä mainittiin, jos olet tehnyt tietosuojaan tai tietojen käyttöön liittyvän valituksen, jota emme ole käsitelleet tai ratkaisseet tyydyttävällä tavalla, ota yhteyttä Yhdysvalloissa toimivaan ulkoiseen sovittelijaan (veloituksetta) osoitteessahttps://feedback-form.truste.com/watchdog/request.

Jobr-sovelluksen tietosuojaa koskevat lisätiedot

Yllä kuvattujen tietokäytäntöjen lisäksi seuraava osio pätee Monsterin Jobr-sovelluksensa kautta keräämien tietojen keräämiseen ja käyttöön. Kun käytät Jobr-sovellusta, Monster voi kerätä ja käyttää sinuun liittyviä tietoja seuraavasti:

 • Jobr näyttää kolmansien osapuolten verkkosivustoilta löydettyjä työpaikkoja. Jos haet jotakin näistä töistä, Jobr lähettää tietosi tämän työpaikan sisältävälle verkkosivustolle, joka voi käyttää niitä luodakseen sinulle tilin.
 • Jobr voi käyttää sähköpostiosoitettasi työilmoituksia sisältävien sähköpostiviestien lähettämiseen sinulle.
 • Jobr voi kerätä sinulta puhelinnumeron Jobr-sovelluksen latauslinkin sisältävän tekstiviestin lähettämiseksi. Vahvistat, että omistat antamasi puhelinnumeron ja suostut siihen, että et pidä Jobr-sovellusta vastuullisena tekstiviestilaskuista.
 • Jobr-sovellus voi kerätä tietoja yhteyshenkilöistäsi, jos päätät antaa niitä. Jobr voi käyttää näitä tietoja kutsujen lähettämiseen yhteyshenkilöillesi.

Päivitys voimassa 25. toukokuu 2017 alkaen.

Hae työpaikkoja:
Tietoa Monsterista | Henkilökunta | Mainosvalinnat | Monster Facebookissa
Käyttöehdot | Yksityisyyskeskus | Käytettävyyskeskus | Apua | Tietoturva | Ota yhteyttä | Sivukartta | Mobiili
©2016 Monster - Kaikki oikeudet pidätetään U.S. Patents No. 5,832,497; 7,599,930 B1; 7,827,125 and 7,836,060 MWW - V: 2018.8.0.28-315
eTrustLogo